26/11/2018 26/11/2018   Με λαμπρότητα η κωμόπολη της Αγιάς γιόρτασε τη «Σύναξη των Αγιωτών Αγίων», των Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, Αγίου Αντωνίου του εκ Βεροίας, Οσίου Συμεών του εκ Βαθυρέματος Αγιάς, Οσιομάρτυρα Δαμιανού του εν Κισσάβω, Οσιομάρτυρα Νικολάου του εν Βουναίνη και Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Το απόγευμα του Σαββάτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων, εψάλη...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2018 - 15:34

Η Αγιά γιόρτασε τη «Σύναξη των Αγιωτών Αγίων»

Διαδώστε:
Η Αγιά γιόρτασε τη «Σύναξη των Αγιωτών Αγίων»

 

Με λαμπρότητα η κωμόπολη της Αγιάς γιόρτασε τη «Σύναξη των Αγιωτών Αγίων», των Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, Αγίου Αντωνίου του εκ Βεροίας, Οσίου Συμεών του εκ Βαθυρέματος Αγιάς, Οσιομάρτυρα Δαμιανού του εν Κισσάβω, Οσιομάρτυρα Νικολάου του εν Βουναίνη και Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων, εψάλη μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, ενώ χθες το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία συλλειτουργούντων του αρχιερατικού επιτρόπου Περιφέρειας Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριου Δρόσου, του αρχιμανδρίτη π. Ρωμανού Ζέρβα, του αρχιμανδρίτη π. Νικόδημου Αγαθονίκου, του πρωτοπρεσβύτερου ιερέα π. Αθανάσιου Μακρή και του ιερομόναχου π. Μιχαήλ.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Τύμπας, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Ι. Καραμπάτσας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σωτήρης Μάρκου, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αγιάς Βασίλης Σμυρλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Γιαννουλέα, Στέφανος Ριζούλης, Γιάννης Αναστασίου και Γιώργος Μασούρας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Βασίλης Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ» Βασίλης Βαλάρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών επαρχίας Αγιάς «Ο Άγιος Αντώνιος», Στέλιος Πατσιαβούδης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Καραμπάτσας και οι πρώην δήμαρχοι Αγιάς Βασίλης Κουτσαντάς και Αντώνης Μαυρογιάννης.

Πηγή: Νίκος Γουργιώτης/ Ελευθερία Λάρισας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων