28/11/2018 28/11/2018 Εξ αφορμής των δηλώσεων του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου για συνάντηση με τους συνδέσμους των ιερέων στα πλαίσια του διαλόγου με την Εκκλησία, ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος δηλώνει, ότι αναμένει με ενδιαφέρον την πραγματοποίηση της εξαγγελθείσης προσκλήσεως, στην οποία, όταν του απευθυνθεί, θα ανταποκριθεί θετικά. Ο Ι.Σ.Κ.Ε. με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορείται για τις...
28 Νοεμβρίου, 2018 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2018 - 12:48

ΙΣΚΕ: Αναμένουμε την πρόσκληση για διάλογο

Διαδώστε:
ΙΣΚΕ: Αναμένουμε την πρόσκληση για διάλογο

Εξ αφορμής των δηλώσεων του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου για συνάντηση με τους συνδέσμους των ιερέων στα πλαίσια του διαλόγου με την Εκκλησία, ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος δηλώνει, ότι αναμένει με ενδιαφέρον την πραγματοποίηση της εξαγγελθείσης προσκλήσεως, στην οποία, όταν του απευθυνθεί, θα ανταποκριθεί θετικά.

Ο Ι.Σ.Κ.Ε. με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορείται για τις σταθερές και αμετακίνητες θέσεις της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του σεπτού μας Οικουμενικού Πατριαρχείου υπέρ του εφημεριακού ιερού Κλήρου καθώς και για τα υπό αναθεώρηση άρθρα του Συντάγματος, και κυρίως το άρθρο 3 και εκφράζει προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο και τα μέλη της περί Αυτόν Αγίας και Ιεράς Συνόδου τις ευγνώμονες υιικές του ευχαριστίες. Ο Ι.Σ.Κ.Ε. έχοντας στις τάξεις του τακτικά μέλη (Κληρικούς) από τις Μητροπόλεις Παλαιάς και Νέας Ελλάδος, προτίθεται, καθηκόντως, να υποβάλει αίτημα για συνάντηση με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο.

Το Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, παραμένει σε εγρήγορση στη γραμμή υπεράσπισης των δικαίων του εφημεριακού κλήρου της χώρας, επικοινωνεί με αδελφούς από όλες τις Ιερές Μητροπόλεις της Ελλάδας, και προγραμματίζει τις κινήσεις του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων