15/01/2019 15/01/2019 Το νομοσχέδιο προτείνει να καθιερωθεί η έννοια του προσκυνητή ως “ατόμου που κάνει εκδρομή (ταξίδι) για την περίοδο από 24 ώρες έως 6 συνεχόμενους μήνες ή πραγματοποιεί τουλάχιστον μία διανυκτέρευση στη χώρα (στο χώρο) προσωρινής διαμονής με σκοπό την επίσκεψη των χώρων θρησκευτικού προσκυνήματος, ιερών τόπων και συμμετοχή σε θρησκευτικές τελετές και “μυστήρια”. Στο επεξηγηματικό...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 21:23

Η Βουλή της Ρωσίας ψήφισε το νομοσχέδιο που προστατεύει τα δικαιώματα των προσκυνητών

Διαδώστε:
Η Βουλή της Ρωσίας ψήφισε το νομοσχέδιο που προστατεύει τα δικαιώματα των προσκυνητών

Το νομοσχέδιο προτείνει να καθιερωθεί η έννοια του προσκυνητή ως “ατόμου που κάνει εκδρομή (ταξίδι) για την περίοδο από 24 ώρες έως 6 συνεχόμενους μήνες ή πραγματοποιεί τουλάχιστον μία διανυκτέρευση στη χώρα (στο χώρο) προσωρινής διαμονής με σκοπό την επίσκεψη των χώρων θρησκευτικού προσκυνήματος, ιερών τόπων και συμμετοχή σε θρησκευτικές τελετές και “μυστήρια”.
Στο επεξηγηματικό σημείωμα λέγεται ότι τα προκυνηματικά ταξίδια διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από κανονικά τουριστικά ταξίδια και γι’αυτό χρειάζεται να καθοριστεί και η έννοια του προσκυνηματος και  η δράση των οργανισμών που διοργανώνουν τέτοιου είδους ταξίδια ή και εκδρομές.
Η έγκριση του νομοσχεδίου θα προστατέψει τα δικαιώματα των πιστών και θα τους προστατέψει, μεταξύ άλλων, από κακόπιστους διοργανωτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων