27/01/2019 27/01/2019 Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών και τη βράβευση των τέκνων αυτών που κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Κομοτηνή, όπου η εκδήλωση έγινε στο ίδρυμα Παπανικολάου, την Κυριακή το απόγευμα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Σεβ Μητροπολίτης Μαρωνείας και...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 20:07

Η Εκκλησία δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες τις ημέρες της κρίσης

Διαδώστε:
Η Εκκλησία δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες τις ημέρες της κρίσης

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών και τη βράβευση των τέκνων αυτών που κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Κομοτηνή, όπου η εκδήλωση έγινε στο ίδρυμα Παπανικολάου, την Κυριακή το απόγευμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Σεβ Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, και ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ, ο οποίος, ως πάντοτε, φροντίζει για την ενίσχυση των Πολυτέκνων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Νίκος Σωτηρακόπουλος και στρατιωτικές αρχές.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί.

Η εκδήλωση οργανώθηκε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φώτο: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων