24/11/2018 24/11/2018 Μεγαλοπρεπής ήταν η τελετή της υποδοχής της Ιερής Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος από την Άνδρο στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής της Ιερής Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου...
24 Νοεμβρίου, 2018 - 13:58

Η Κάρα του αγίου Παντελεήμονος στο 401 Γεν. Στρ. Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Η Κάρα του αγίου Παντελεήμονος στο 401 Γεν. Στρ. Νοσοκομείο

Μεγαλοπρεπής ήταν η τελετή της υποδοχής της Ιερής Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος από την Άνδρο στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής της Ιερής Κάρας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αντιπροσωπεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και πολίτες της περιοχής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων