06/12/2018 06/12/2018 Μία ομιλία με θέμα «Άνδρας- Γυναίκα: Άνθρωπος» και μία παρουσίαση με τίτλο «Όρια και κανόνες στα παιδιά» διοργάνωσαν η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας και το Κέντρο Ημέρας Νεάπολης της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Ο Γεώργιος Στάμος, Θεολόγος, MSc Φιλοσοφίας, ανέλυσε και συζήτησε με όσους παρευρέθηκαν στη δομή της Καρδίτσας το θέμα «Άνδρας- Γυναίκα: Άνθρωπος». Η Κινητή...
06 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2018 - 21:15

Η ΜΚΟ “Αποστολή” σε Νεάπολη και Καρδίτσα

Διαδώστε:
Η ΜΚΟ “Αποστολή” σε Νεάπολη και Καρδίτσα

Μία ομιλία με θέμα «Άνδρας- Γυναίκα: Άνθρωπος» και μία παρουσίαση με τίτλο «Όρια και κανόνες στα παιδιά» διοργάνωσαν η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας και το Κέντρο Ημέρας Νεάπολης της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Ο Γεώργιος Στάμος, Θεολόγος, MSc Φιλοσοφίας, ανέλυσε και συζήτησε με όσους παρευρέθηκαν στη δομή της Καρδίτσας το θέμα «Άνδρας- Γυναίκα: Άνθρωπος». Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας πραγματοποιεί κάθε μήνα ομιλίες, ανοιχτές προς το κοινό, για κοινωνικά θέματα. Η επόμενη ομιλία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου.

 

 

 

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Νεάπολης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, διοργάνωσε μια συνάντηση- συζήτηση για τους γονείς με θέμα «Όρια και κανόνες στα παιδιά». Η ψυχολόγος της δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Καλλιόπη Αποστολάκη, τόνισε ότι η θέσπιση κανόνων και αρχών από την μικρή ηλικία είναι ο βασικότερος στόχος που θα πρέπει να θέτουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους. Ο επόμενος κύκλος των συζητήσεων προγραμματίστηκε για το προσεχές διάστημα καθώς υπήρχε άμεση ανταπόκριση και ενδιαφέρον από τους γονείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων