08/10/2018 08/10/2018 Πρόσκληση προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να επισκευθεί την Ουκρανία, παρέδωσε εκπρόσωπος της Βουλής της χώρας στον Επίσκοπο Παμφίλου Δανιήλ και τον Επίσκοπο Εντμοντον Ιλαρίωνα, Εξάρχους του Φαναρίου στη χώρα. «Προσκαλούμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Ουκρανία. Η επίσκεψη θα έχει ένα μεγάλο συμβολισμό για την Ουκρανία και τη Βουλή», δήλωσε ο Αντρίι Παρουμπίι μετά τη...
08 Οκτωβρίου, 2018 - 8:51

Η Ουκρανική Βουλή προσκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Η Ουκρανική Βουλή προσκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Πρόσκληση προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να επισκευθεί την Ουκρανία, παρέδωσε εκπρόσωπος της Βουλής της χώρας στον Επίσκοπο Παμφίλου Δανιήλ και τον Επίσκοπο Εντμοντον Ιλαρίωνα, Εξάρχους του Φαναρίου στη χώρα.

«Προσκαλούμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Ουκρανία. Η επίσκεψη θα έχει ένα μεγάλο συμβολισμό για την Ουκρανία και τη Βουλή», δήλωσε ο Αντρίι Παρουμπίι μετά τη συνάντηση που είχε μαζί τους την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

«Νομίζω ότι ο Παναγιώτατος θα επισκεφθεί την Ουκρανία και θα δώσει το παρών στη Βουλή, η οποία έλαβε την ιστορικά απόφαση για την αυτοκεφαλία», δήλωσε ο Επίσκοπος Ιλαρίωνας, τονίζοντας ότι απομένει να γίνει το τελευταίο βήμα για να δοθεί ο τόμος της αυτοκεφαλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων