22/01/2019 22/01/2019 Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, δίχως αμφιβολία, φέρει την υπογραφεί του Γραμματέα ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος ακολούθησε τον πρόεδρο, ενώ ο ίδιος είχε ιδιαίτερες στιγμές που σίγουρα θα θυμάται, γράφει το neakriti.gr. Μια ξεχωριστή στιγμή σε όλο το πρόγραμμα ήταν η επίσκεψη στην Παναγιά Καλυβιανή. Η μοναχή Τιμοθέη μίλησε...
22 Ιανουαρίου, 2019 - 9:42

Η συγκινητική στιγμή του Λ. Αυγενάκη με τη μοναχή Τιμοθέη

Διαδώστε:
Η συγκινητική στιγμή του Λ. Αυγενάκη με τη μοναχή Τιμοθέη

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, δίχως αμφιβολία, φέρει την υπογραφεί του Γραμματέα ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος ακολούθησε τον πρόεδρο, ενώ ο ίδιος είχε ιδιαίτερες στιγμές που σίγουρα θα θυμάται, γράφει το neakriti.gr.

Μια ξεχωριστή στιγμή σε όλο το πρόγραμμα ήταν η επίσκεψη στην Παναγιά Καλυβιανή. Η μοναχή Τιμοθέη μίλησε με τόσο ζεστά λόγια για τον αείμνηστο πατέρα του Λευτέρη Αυγενάκη, Κωστή Αυγενάκη, φίλο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που με πολλή αγάπη και φροντίδα είχε -στο παρελθόν- βοηθήσει πολλάκις την Μονή.

Η εκτίμηση και η σχέση που συνδέει το Λευτέρη Αυγενάκη με τη μοναχή Τιμοθέη είναι μακρά. Όμως, αυτή η αναφορά συγκίνησε πολύ τον Λευτέρη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων