08/10/2018 08/10/2018 Από την Πέμπτη 4.10.2018 ξεκίνησαν οι λατρευτικές συνάξεις στον Ιερό Ναό της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, στον 4ο όροφο. Οι συνάξεις έχουν στόχο να συνάξουν διδάσκοντες και διδασκομένους της Σχολής και να βοηθήσουν τους φοιτητές να γνωρίσουν την λατρευτική ζωή και την εξέλιξη της λατρείας μέσα από τους διάφορους τύπους και ακολουθίες. Η παρουσία των φοιτητών είναι απαραίτητη γιατί θεωρείται πρακτική...
08 Οκτωβρίου, 2018 - 12:27

Λατρευτικές συνάξεις στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Λατρευτικές συνάξεις στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης

Από την Πέμπτη 4.10.2018 ξεκίνησαν οι λατρευτικές συνάξεις στον Ιερό Ναό της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, στον 4ο όροφο. Οι συνάξεις έχουν στόχο να συνάξουν διδάσκοντες και διδασκομένους της Σχολής και να βοηθήσουν τους φοιτητές να γνωρίσουν την λατρευτική ζωή και την εξέλιξη της λατρείας μέσα από τους διάφορους τύπους και ακολουθίες. Η παρουσία των φοιτητών είναι απαραίτητη γιατί θεωρείται πρακτική άσκηση των μαθημάτων Λειτουργικής, Ομιλητικής, Υμνολογίας-Μουσικολογίας και Ψαλτικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων