19/09/2018 19/09/2018 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος αναμένεται να τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου. Τα θυρανοίξια θα τελεστούν το απόγευμα της Τρίτης 2 Οκτωβρίου και ώρα 5.00μ.μ.. Πρόκειται για τον πρώτο ναό στην Κρήτη αφιερωμένου εις την μνήμη Του Οσίου Νικηφόρου και μάλιστα στη γενέτειρα αυτού. Ο Παναγιωτατος...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 13:20

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα θυρανοίξια του Ι.Ν. Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα θυρανοίξια του Ι.Ν. Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος αναμένεται να τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου.
Τα θυρανοίξια θα τελεστούν το απόγευμα της Τρίτης 2 Οκτωβρίου και ώρα 5.00μ.μ..


Πρόκειται για τον πρώτο ναό στην Κρήτη αφιερωμένου εις την μνήμη Του Οσίου Νικηφόρου και μάλιστα στη γενέτειρα αυτού.

Ο Παναγιωτατος θα τελέσει τα θυρανοίξια με την συμμετοχή του Μακαριώτατου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου ως και των Μακαρ. Αρχιεπισκόπων: Κύπρου κ. Χρυσοστόμου και Αλβανίας κ. Αναστασίου, της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, ως και εκπροσώπων άλλων κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Καλείται ο ευσεβής και φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει του μεγάλου, ξεχωριστού και μοναδικού αυτού εκκλησιαστικού γεγονότος και λάβει την ευλογία του μεγάλου Αγίου του τόπου και της οικουμένης. Δια λόγους οργανωτικούς, καθώς αναμένονται προσκυνητές απ΄ όλη την Μεγαλόνησο, η προσέλευσις χρειάζεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως ώρα 4.00μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων