09/01/2019 09/01/2019 Κάλεσμα προς όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς της Ουκρανίας, να ενωθούν κάτω από την νέα αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας, απηύθυνε ο νέος Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας, κ. Επιφάνιος. “Εχουμε την νέα ανεξάρτητη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, προσευχόμαστε στη μητρική μας και κατανοητή ουκρανική γλώσσα. Κι αυτό είναι χρήσιμο...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 8:24

Κάλεσμα ενότητας από τον Μητρ. Επιφάνιο

Διαδώστε:
Κάλεσμα ενότητας από τον Μητρ. Επιφάνιο

Κάλεσμα προς όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς της Ουκρανίας, να ενωθούν κάτω από την νέα αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας, απηύθυνε ο νέος Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας, κ. Επιφάνιος.

“Εχουμε την νέα ανεξάρτητη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, προσευχόμαστε στη μητρική μας και κατανοητή ουκρανική γλώσσα. Κι αυτό είναι χρήσιμο στο δρόμο για τη σωτηρία”  δήλωσε από τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας του Κιέβου προσθέτοντας: “Θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε στον Θεό να μας δίνει ενότητα, και προκειμένου όλοι οι Ορθόδοξοι Ουκρανοί να ενωθούν κάτω από την αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων