09/01/2019 09/01/2019 Έκκληση προς τους πλουσίους κατοίκους της χώρας να συνεισφέρουν ώστε να ενισχυθεί το Χριστιανικό φρόνιμα στην Νιγηρία, απηύθυνε ο Κυβερνήτης του Plateau, Σιμόν Λαλόνγκ. Ο Κ. Λαλόνγκ προέτρεψε τις τοπικές Εκκλησίες και τους πλούσιους ιδιώτες να στηρίξουν έμπρακτα χριστιανούς προσκυνητές που επιθυμούν να μεταβούν στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων, και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Πρόσθεσε μάλιστα,...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2019 - 10:02

Κίνητρα στη Νιγηρία για επίσκεψη στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Κίνητρα στη Νιγηρία για επίσκεψη στους Αγίους Τόπους

Έκκληση προς τους πλουσίους κατοίκους της χώρας να συνεισφέρουν ώστε να ενισχυθεί το Χριστιανικό φρόνιμα στην Νιγηρία, απηύθυνε ο Κυβερνήτης του Plateau, Σιμόν Λαλόνγκ. Ο Κ. Λαλόνγκ προέτρεψε τις τοπικές Εκκλησίες και τους πλούσιους ιδιώτες να στηρίξουν έμπρακτα χριστιανούς προσκυνητές που επιθυμούν να μεταβούν στην Αγία Γη των Ιεροσολύμων, και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι εξαιτίας τη δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται  χώρα, η Εκκλησία θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να βοηθηθούν όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν τους Αγίους Τόπους.

“Οι χριστιανοί στη Νιγηρία αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και οι εκκλησίες πρέπει να σκύψουν πάνω από αυτά και να παροτρύνουν τους πιστούς να ακολουθήσουν τα βήματα του Χριστού όπως διδάσκει η Βίβλος. Να μην ξεχνάμε πως όταν υπάρχει ανοχή, υπάρχει και ειρήνη, όταν οι χριστιανοί επισκεφθούν την Αγία Γη θα μπορούν πλέον να λειτουργούν ως ένα σώμα” είπε χαρακτηριστικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων