16/11/2018 16/11/2018 Στιγμές από ένα πλούσιο αρχείο του αρχαιολογικού πλούτου της Θεσσαλίας, με έμφαση σε αυτά της Καρδίτσας, περιλαμβάνει η έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας με τίτλο «Μνήμης Ψήγματα», του Αρχαιολόγου και Επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων Δ. Θεσσαλίας, καθώς και μέλους του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ, κ. Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 7.00...
16 Νοεμβρίου, 2018 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2018 - 12:31

Καρδίτσα: Εγκαινιάζεται η έκθεση «Μνήμης Ψήγματα»

Διαδώστε:
Καρδίτσα: Εγκαινιάζεται η έκθεση «Μνήμης Ψήγματα»

Στιγμές από ένα πλούσιο αρχείο του αρχαιολογικού πλούτου της Θεσσαλίας, με έμφαση σε αυτά της Καρδίτσας, περιλαμβάνει η έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας με τίτλο «Μνήμης Ψήγματα», του Αρχαιολόγου και Επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων Δ. Θεσσαλίας, καθώς και μέλους του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ, κ. Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας, και θα διαρκέσει έως τις 15 Δεκεμβρίου 2018. Την έκθεση διοργανώνει η Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών σε συνεργασία με τον Εικαστικό Όμιλο, το Δήμο Καρδίτσας και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

ΠΗΓΗ: energospolitis.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων