04/12/2018 04/12/2018 Με αφορμή την απόφαση του Προέδρου της Βουλής να απορρίψει τη πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, κ Γεννηματά για συγκρότηση Ειδικής διακομματικής επιτροπής στη Βουλή για τα θέματα Εκκλησίας-Κράτους, ο Γραμματέας της Κ.Ο., κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση: «Ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε σήμερα στην συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ότι δεν...
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:43

ΚΙΝΑΛ: Μονομερείς οι χειρισμοί της κυβέρνησης

Διαδώστε:
ΚΙΝΑΛ: Μονομερείς οι χειρισμοί της κυβέρνησης

Με αφορμή την απόφαση του Προέδρου της Βουλής να απορρίψει τη πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, κ Γεννηματά για συγκρότηση Ειδικής διακομματικής επιτροπής στη Βουλή για τα θέματα Εκκλησίας-Κράτους, ο Γραμματέας της Κ.Ο., κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε σήμερα στην συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ότι δεν αποδέχεται τη πρόταση μας για συγκρότηση ειδικής διακομματικής επιτροπής στη Βουλή που θα συζητούσε υπεύθυνα και σοβαρά με όλους τους ενδιαφερόμενους το σύνολο των εκκρεμών ζητημάτων Εκκλησίας-Πολιτείας, με στόχο την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων.

Η άρνηση αυτή του κ.Βούτση επιβεβαιώνει τις κυβερνητικές σκοπιμότητες για μονομερείς χειρισμούς, με βάση προειλημμένες αποφάσεις, που αποπνέουν καθεστωτική αντίληψη.

Η αλλαγή πολιτικής και αντιλήψεων είναι πλέον επιτακτική».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων