07/01/2019 07/01/2019 Το νοσοκομείο των παιδιών με ανίατες ασθένειες στην Αγία Πετρούπολη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν , την Κυριακή 6 Ιουναρίου, Παραμονή Χριστουγέννων με το Ιουλιανό ημερολόγιο. Ο κ. Πούτιν απεδέχθη πρόσκληση του ιδρυτής και διευθυντή του νοσοκομείου π. Αλεξάνδρ Τκατσένκο. Ο Ρώσος Πρόεδρος ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς καλή χρονιά, συζήτησε με τους...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 10:52

Κοντά στα άρρωστα παιδιά ο Βλ. Πούτιν

Διαδώστε:
Κοντά στα άρρωστα παιδιά ο Βλ. Πούτιν

Το νοσοκομείο των παιδιών με ανίατες ασθένειες στην Αγία Πετρούπολη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν , την Κυριακή 6 Ιουναρίου, Παραμονή Χριστουγέννων με το Ιουλιανό ημερολόγιο.

Ο κ. Πούτιν απεδέχθη πρόσκληση του ιδρυτής και διευθυντή του νοσοκομείου π. Αλεξάνδρ Τκατσένκο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς καλή χρονιά, συζήτησε με τους υπαλλήλους του νοσοκομείου για τα τρέχοντα προβλήματα και τους υποσχέθηκε να αυξήσει τα κονδύλια στον προϋπολογισμό που αφορούν τη στήριξη της ιατρικής βοήθειας σε ασθενείς με ανίατες παθήσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων