22/01/2019 22/01/2019 Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την ίδια ημέρα, κατά τη διάρκεια της πρωινής Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής, τελέσθηκε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των προαπελθόντων μελών του Προσωπικού και Αποφοίτων της Σχολής, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αβύδου κ.κ....
22 Ιανουαρίου, 2019 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2019 - 8:55

Κοπή Βασιλόπιτας στην Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στην Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών
Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την ίδια ημέρα, κατά τη διάρκεια της πρωινής Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Θεολογικής Σχολής, τελέσθηκε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των προαπελθόντων μελών του Προσωπικού και Αποφοίτων της Σχολής, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αβύδου κ.κ. Κυρίλλου.

 

 

Φωτογραφίες: Παναγιώτα Καραχρήστου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων