10/01/2019 10/01/2019 “Στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσουμε στον εξορθολογισμό των σχέσεων κράτους-Εκκλησίας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας εφ όλης της ύλης στον News 24/7 και στην εκπομπή Παιχνίδια Εξουσίας με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού. “Θα τους παρουσιάσουμε σήμερα τις προτάσεις μας στην Εκκλησία. Στόχος της κυβέρνησης...
10 Ιανουαρίου, 2019 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2019 - 14:21

“Σήμερα παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας στην Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Σήμερα παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας στην Εκκλησία”

“Στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσουμε στον εξορθολογισμό των σχέσεων κράτους-Εκκλησίας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας εφ όλης της ύλης στον News 24/7 και στην εκπομπή Παιχνίδια Εξουσίας με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού. “Θα τους παρουσιάσουμε σήμερα τις προτάσεις μας στην Εκκλησία. Στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσουμε στον εξορθολογισμό των σχέσεων κράτους-Εκκλησίας”.

Υπενθυμίζεται ότι, ο υπουργός Παιδείας θα συναντηθεί στις 4 το απόγευμα με την επιτροπή διαλόγου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων