19/01/2019 19/01/2019 Την θέση της Ν.Δ. σχετικά με την τροποποίηση του άρθρου 3 του Συντάγματος ξεκαθάρισε σε ομιλία του ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης. Χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης τόνισε: «Ο ίδιος ο πρωθυπουργός διακήρυξε πως θα αλλάξουν το άρθρο 3 του Συντάγματος για να επιβάλουν θρησκευτική ουδετερότητα,  με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν...
19 Ιανουαρίου, 2019 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2019 - 17:50

“Λέμε ότι ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμό είναι δίδυμα αδέλφια”

Διαδώστε:
“Λέμε ότι ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμό είναι δίδυμα αδέλφια”

Την θέση της Ν.Δ. σχετικά με την τροποποίηση του άρθρου 3 του Συντάγματος ξεκαθάρισε σε ομιλία του ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης. Χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης τόνισε: «Ο ίδιος ο πρωθυπουργός διακήρυξε πως θα αλλάξουν το άρθρο 3 του Συντάγματος για να επιβάλουν θρησκευτική ουδετερότητα,  με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε μια τέτοια τροποποίηση… Τους λέμε ότι ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός είναι αδέλφια δίδυμα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων