16/10/2018 16/10/2018 Την πεποίθηση ότι οι πολιτικοί φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία εξέφρασε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο. “Εσείς (οι κληρικοί) κρατάτε τις καρδιές των ανθρώπων, την πνευματικότητά τους. Είπα και στον Πατριάρχη, ότι πολύ συχνά καλείστε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που ορίζουν οι πολιτικοί. Είμαστε συχνά οι λόγοι ή εκείνοι που επιταχύνουν...
16 Οκτωβρίου, 2018 - 8:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2018 - 8:39

Λουκασένκο: Οι πολιτικοί φταίνε για την κρίση στην Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Λουκασένκο: Οι πολιτικοί φταίνε για την κρίση στην Ορθοδοξία

Την πεποίθηση ότι οι πολιτικοί φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία εξέφρασε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο.
“Εσείς (οι κληρικοί) κρατάτε τις καρδιές των ανθρώπων, την πνευματικότητά τους.
Είπα και στον Πατριάρχη, ότι πολύ συχνά καλείστε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που ορίζουν οι πολιτικοί. Είμαστε συχνά οι λόγοι ή εκείνοι που επιταχύνουν τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών. Πρέπει να σας ζητήσουμε συγνώμη για το τι συμβαίνει τώρα στον ορθόδοξο κόσμο στον οποίο ζούμε », δήλωσε κ. ο Λουκασένκο μετά τη συνάντηση με μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων