26/11/2018 26/11/2018 Με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Μία ημέρα πριν, οι ιεράρχες της Κρήτης είχαν συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου. Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας Μακάριος, Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος, καθώς...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2018 - 13:22

Με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης συναντήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

Διαδώστε:
Με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης συναντήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης

Με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Μία ημέρα πριν, οι ιεράρχες της Κρήτης είχαν συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας Μακάριος, Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος, καθώς επίσης ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Πρόδρομος Ξενάκης, ο νομικός σύμβουλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Δημήτρης Μηλαθιανάκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Κρήτης, πατήρ Ζαχαρίας Αδαμάκης.

Φωτό: Eurokinissi/ Γιώργος Κονταρίνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων