01/11/2018 01/11/2018 Από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου 2018, όπως μάς ενημερώνει η διαδικτυακή εφημερίδα PONTOS NEWS, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 6ο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Ελληνική Ονοματολογική Εταιρεία και είναι αφιερωμένο στον καθηγητή Γλωσσολογίας Νίκο Ανδριώτη που καταγόταν από την Ίμβρο. Θέμα του συνεδρίου είναι τα ονοματολογικά της Μικράς Ασίας και...
01 Νοεμβρίου, 2018 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2018 - 14:50

Μικρασία: 6ο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο

Διαδώστε:
Μικρασία: 6ο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο

Από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου 2018, όπως μάς ενημερώνει η διαδικτυακή εφημερίδα PONTOS NEWS, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 6ο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Ελληνική Ονοματολογική Εταιρεία και είναι αφιερωμένο στον καθηγητή Γλωσσολογίας Νίκο Ανδριώτη που καταγόταν από την Ίμβρο. Θέμα του συνεδρίου είναι τα ονοματολογικά της Μικράς Ασίας και οι εισηγήσεις θα αφορούν τα κύρια ονόματα σε περιοχές του μικρασιατικού ελληνισμού (Πόντος, Καππαδοκία, μικρασιατικά παράλια και ενδοχώρα, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρος, Τένεδος κ.λπ.).

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων