05/10/2018 05/10/2018 Μνημόνιο Συνεργασίας  υπεγράφη στις 4 Οκτωβρίου μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του υπουργείου Παιδείας. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση το μνημόνιο υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, και τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Καλαντζή.   Η συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη συνεργασιών με στόχο...
05 Οκτωβρίου, 2018 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2018 - 11:39

Μνημόνιο Συνεργασίας Εκκλησίας με Υπουργείο Παιδείας

Διαδώστε:
Μνημόνιο Συνεργασίας Εκκλησίας με Υπουργείο Παιδείας

Μνημόνιο Συνεργασίας  υπεγράφη στις 4 Οκτωβρίου μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση το μνημόνιο υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, και τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Καλαντζή.

 

Η συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη συνεργασιών με στόχο την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εθελοντικού χαρακτήρα που προάγουν τον γενικότερο σκοπό της εκπαίδευσης και την ευρύτερη πνευματική καλλιέργεια των μαθητών σε θέματα ιστορίας και πολιτισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων