12/10/2018 12/10/2018 Σκληρή αναμένεται να είναι απάντηση της ρωσικής εκκλησίας στην απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου να προχωρήσει στη χορήγηση της αυτοκεφαλίας στην Ουκρανική Εκκλησία. “Η απάντησή μας θα είναι αποφασιστική και σκληρή,  ανάλογη με την τρέχουσα κατάσταση” δήλωσε ο Γραμματέας επί των Διορθόδοξων σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας Πρωθιερέας Ίγκορ Γιακιμτσούκ, με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24. Πρόσθεσε...
12 Οκτωβρίου, 2018 - 8:27

Μόσχα: “Η απάντησή μας στο Φανάρι θα είναι σκληρή”

Διαδώστε:
Μόσχα: “Η απάντησή μας στο Φανάρι θα είναι σκληρή”

Σκληρή αναμένεται να είναι απάντηση της ρωσικής εκκλησίας στην απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου να προχωρήσει στη χορήγηση της αυτοκεφαλίας στην Ουκρανική Εκκλησία.

“Η απάντησή μας θα είναι αποφασιστική και σκληρή,  ανάλογη με την τρέχουσα κατάσταση” δήλωσε ο Γραμματέας επί των Διορθόδοξων σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας Πρωθιερέας Ίγκορ Γιακιμτσούκ, με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.

Πρόσθεσε επίσης, ότι η Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας “θα δώσει την κατάλληλη απάντηση σε ό,τι συνέβη” κατά τη συνεδρίασή της στις 15 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων