30/10/2018 30/10/2018 Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), στην προσπάθεια της να στηρίξει την μαθητιώσα νεολαία και να συμβάλει στη διευκόλυνση της μάθησης, προσέφερε στο Γυμνάσιο Παλαιόχωρας, Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και Προβολέα (projector), καθώς και εκδόσεις του Ιδρύματος, ως ένδειξη συμπαράστασης της ΟΑΚ στο πολύτιμο έργο που επιτελείται στις Σχολικές Μονάδες της περιοχής και ιδιαιτέρως της ενδοχώρας. Η ευγενής...
30 Οκτωβρίου, 2018 - 23:31

ΟΑΚ: Προσφορά εκπαιδευτικού υλικού σε Γυμνάσιο

Διαδώστε:
ΟΑΚ: Προσφορά εκπαιδευτικού υλικού σε Γυμνάσιο

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), στην προσπάθεια της να στηρίξει την μαθητιώσα νεολαία και να συμβάλει στη διευκόλυνση της μάθησης, προσέφερε στο Γυμνάσιο Παλαιόχωρας, Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και Προβολέα (projector), καθώς και εκδόσεις του Ιδρύματος, ως ένδειξη συμπαράστασης της ΟΑΚ στο πολύτιμο έργο που επιτελείται στις Σχολικές Μονάδες της περιοχής και ιδιαιτέρως της ενδοχώρας.

Η ευγενής αυτή προσφορά από την ΟΑΚ και τους υπευθύνους του ειδικού ετήσιου Προγράμματος “JCRETE”, έγινε αποδεκτή από τoν Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Ιωάννη Τσόγκα και τους Εκπαιδευτικούς με ευχαριστίες, καθώς καλύπτει ουσιαστικές ανάγκες του Σχολείου.

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών σχολικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Ο Γενικός Διευθυντής Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, κατά την παραπάνω εκδήλωση του Σχολείου, παραδίδοντας το εποπτικό υλικό, σημείωσε: «Σε κάθε πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Υπάρχει η ήττα της ανθρωπιάς, η ψυχική, η ηθική, η πολιτιστική και η σωματική ταπείνωση, η εξαγρίωση και ο διχασμός, η αντιπαλότητα και η έχθρα. … Στις δύσκολες εποχές των πολλών ανατροπών και δυσκολιών πάσης φύσεως, οφείλουμε έμπρακτα και ενεργά, όπως το πράττει η ΟΑΚ εδώ και πενήντα χρόνια, να αγκαλιάζει τον άνθρωπο, να αφουγκράζεται τις δυσκολίες και τις αγωνίες του εκπαιδευτικού και να προστρέχει στις ανάγκες του…».

Ακολούθησε συζήτηση με τον Διευθυντή και τον Σύλλογο των Καθηγητών, κατά την οποία τονίσθηκε ότι η ΟΑΚ θα είναι δίπλα στις όποιες δράσεις της σχολικής κοινότητας της περιοχής.

Στη φώτο, το Γυμνάσιο Παλαιοχώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων