02/12/2018 02/12/2018 Στις 21 – 28 Νοεμβρίου τη Ρωσία επισκέφτηκε η αποστολή του Συμβουλίου των αρχηγών των ανατολικών  εκκλησιών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι ιερείς συναντήθηκαν με διάφορα στελέχη του ρωσικού κράτους και της Ρωσικής Εκκλησίας και συζήτησαν ζητήματα της επικαιρότητας.  Εκτιμάται ότι αυτή η επίσκεψη θα ωφελήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ της Ρωσικής...
02 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2018 - 21:07

Οι αρχηγοί των ανατολικών εκκλησιών στη Ρωσία

Διαδώστε:
Οι αρχηγοί των ανατολικών εκκλησιών  στη Ρωσία

Στις 21 – 28 Νοεμβρίου τη Ρωσία επισκέφτηκε η αποστολή του Συμβουλίου των αρχηγών των ανατολικών  εκκλησιών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι ιερείς συναντήθηκαν με διάφορα στελέχη του ρωσικού κράτους και της Ρωσικής Εκκλησίας και συζήτησαν ζητήματα της επικαιρότητας.  Εκτιμάται ότι αυτή η επίσκεψη θα ωφελήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και θρησκευτικές κοινότητες του Ιράκ, η οποία γίνεται στο πλαίσιο προσπαθειών του Πατριαρχείου της Μόσχας στον τομέα στήριξης των χριστιανών και άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων που υποφέρουν στην Εγγύς Ανατολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων