04/12/2018 04/12/2018 Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος και εκπροσώπους των κληρικών της Κρήτης. Σύμφωνα με αποκλειστικές Πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία, κύκλοι του υπουργείου Παιδείας, αναφερόμενοι στην συνάντηση που είχε το πρωί ο υπουργός Παιδείας με αντιπροσωπεία του ΙΣΚΕ και Κληρικούς της Κρήτης και τους νομικούς του...
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2018 - 13:31

Ανανέωσαν το ραντεβού τους Γαβρόγλου -Κληρικοί

Διαδώστε:
Ανανέωσαν το ραντεβού τους Γαβρόγλου -Κληρικοί

Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος και εκπροσώπους των κληρικών της Κρήτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές Πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία, κύκλοι του υπουργείου Παιδείας, αναφερόμενοι στην συνάντηση που είχε το πρωί ο υπουργός Παιδείας με αντιπροσωπεία του ΙΣΚΕ και Κληρικούς της Κρήτης και τους νομικούς του συμβούλους, τόνισαν ότι ο κ. Γαβρόγλου έδωσε στους Κληρικούς διευκρινήσεις σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές τις οποίες “φάνηκε ότι δεν γνώριζαν”. Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ο υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα θιγούν τα ασφαλιστικά και μισθολογικά τους δικαιώματα κι ότι ο τρόπος πληρωμής τους θα γίνεται μέσω του κράτους. Αναφέρουν επίσης, ότι οι τόνοι έπεσαν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν το διάλογο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις 21 Δεκεμβρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων