09/11/2018 09/11/2018 Παρουσιάσθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα) το νέο βιογραφικό βιβλίο με τίτλο “Ονομάζομαι Γεώργιος Μεταλληνός” βασισμένο στη ζωή του π. Γεωργίου Μεταλληνού. Για τον π. Γεώργιο, τη ζωή και το έργο του ομιλητές ήταν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο Κωνσταντίνος Μπελέζος- Αν.Καθ. Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο Γεώργιος Κατσαρός- Μουσικοσυνθέτης, η...
09 Νοεμβρίου, 2018 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2018 - 17:46

“Ονομάζομαι Γεώργιος Μεταλληνός”

Διαδώστε:
“Ονομάζομαι Γεώργιος Μεταλληνός”

Παρουσιάσθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα) το νέο βιογραφικό βιβλίο με τίτλο “Ονομάζομαι Γεώργιος Μεταλληνός” βασισμένο στη ζωή του π. Γεωργίου Μεταλληνού.

Για τον π. Γεώργιο, τη ζωή και το έργο του ομιλητές ήταν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο Κωνσταντίνος Μπελέζος- Αν.Καθ. Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο Γεώργιος Κατσαρός- Μουσικοσυνθέτης, η Αθηνά Κονταλή- Δρ Θεολογίας, Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ, οι Συγγραφείς Αντώνης Μακατούνης και Κώστας Παππάς, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο δημοσιογράφος Βασίλης Σπυρόπουλος.

 

 

Ο κόσμος κατέκλυσε την όμορφη αίθουσα, ενώ αρκετοί παρακολούθησαν ακόμη και όρθιοι την εν λόγω εκδήλωση. Στο τέλος, ομίλησε ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο οποίος με έκδηλη συγκίνηση αναφέρθηκε στα ιδανικά των Ελλήνων, αλλά και στις απειλές που υπάρχουν για τον τόπο. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τρία παιδιά του π. Γεωργίου του επεφύλαξαν μία όμορφη έκπληξη αφού, στο περιθώριο της εκδήλωσης, του τραγούδησαν μία καντάδα που είχε γράψει ο ίδιος στο Γυμνάσιο.

 

ΦΩΤΟ: OrthodoxiaNewsAgency

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων