12/12/2018 12/12/2018 Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στον Πολυχώρο του Συλλόγου “Οι Φίλοι της Μουσικής” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων Focus On της Μ.Σ.Ο.Α., θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στον γοητευτικό κόσμο του κορυφαίου Ούγγρου μουσουργού και ενός από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες πιανίστες όλων των εποχών, Φραντς Λιστ. Την εκδήλωση θα τιμήσει και...
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:37

Ο Αρχιεπίσκοπος στο Μέγαρο Μουσικής στις 12/12

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος στο Μέγαρο Μουσικής στις 12/12

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στον Πολυχώρο του Συλλόγου “Οι Φίλοι της Μουσικής” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων Focus On της Μ.Σ.Ο.Α., θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στον γοητευτικό κόσμο του κορυφαίου Ούγγρου μουσουργού και ενός από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες πιανίστες όλων των εποχών, Φραντς Λιστ.

Την εκδήλωση θα τιμήσει και ευλογήσει με την παρουσία του, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων