15/01/2019 15/01/2019 Η είδηση ότι εκοιμήθη ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κυρός Παύλος, βύθισε στην θλίψη τη γενέτειρά του Χαλκίδα. Αδελφός και φίλος εν Κυρίω του Μητροπολίτη Χαλκίδας κου Χρυσοστόμου, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του από το Ιερό Βήμα κατά το αποψινό τρισάγιο. Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι πριν από δύο ημέρες κατά την...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2019 - 9:28

“Ο μακαριστός Παύλος γνώριζε ότι θα αναχωρούσε”

Διαδώστε:
“Ο μακαριστός Παύλος γνώριζε ότι θα αναχωρούσε”

Η είδηση ότι εκοιμήθη ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κυρός Παύλος, βύθισε στην θλίψη τη γενέτειρά του Χαλκίδα.

Αδελφός και φίλος εν Κυρίω του Μητροπολίτη Χαλκίδας κου Χρυσοστόμου, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του από το Ιερό Βήμα κατά το αποψινό τρισάγιο.

Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι πριν από δύο ημέρες κατά την εορτή της επετείου του ιδίου, ο μακαριστός Παύλος τον κοίταξε στα μάτια και του είπε: « Εγώ είμαι υπό αναχώρηση!». Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον Σεπτέμβρη σε μία περιοδεία του στην Εύβοια τον είχε προειδοποιήσει και του είχε πει ότι αισθάνεται πως αποχαιρετά τους τόπους απ’ όπου μόλις πέρασε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων