01/12/2018 01/12/2018 Ο  Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Ονούφριος  μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό inter tv για την σοφία του ανθρώπου και την καθημερινότητα του. Εξήγησε στο κοινό  ότι για να αποκτήσουν πλούτο από τον Θεό, οι άνθρωποι, πρέπει να κάνουν πνευματική ζωή, και να καλλιεργήσουν , τις ιδιότητες που έδωσε ο Θεός για να βαδίσουν στην τελειότητα. Η πνευματική σοφία...
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2018 - 19:22

Ο Μητροπολίτης Ονούφριος μίλησε για τη σοφία του ανθρώπου 

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ονούφριος μίλησε για τη σοφία του ανθρώπου 

Ο  Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Ονούφριος  μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό inter tv για την σοφία του ανθρώπου και την καθημερινότητα του.

Εξήγησε στο κοινό  ότι για να αποκτήσουν πλούτο από τον Θεό, οι άνθρωποι, πρέπει να κάνουν πνευματική ζωή, και να καλλιεργήσουν , τις ιδιότητες που έδωσε ο Θεός για να βαδίσουν στην τελειότητα.

Η πνευματική σοφία διδάσκει τον άνθρωπο πώς η γήινη ζωή πρέπει να γίνει αιώνια ζωή.

Αυτά είπε την 1η Δεκεμβρίου 2018 στην έκτη έκδοση του εβδομαδιαίου προγράμματος “World of primate” στο κανάλι intertv.

Τόνισε μάλιστα εξηγώντας το νόημα της παραβολής του Ευαγγελίου για τον πλούσιο άνθρωπο (Λουκάς 12: 16-21),  ότι «ο πλούσιος άνθρωπος ήταν επιστήμονας, αλλά δεν είχε τη σοφία της ζωής».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων