16/01/2019 16/01/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαιας και Λαυρεωτικής, κ.Νικολαο, επεσκέφθη εθιμοτυπικά ο νέος Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία κ. SERGLI SHUTENKO, συνοδευόμενος από την Εν Ελλάδι Πρόξενο κυρία ANNA TISHENKO, τη Γεν. Διευθύντρια του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας επί Θρησκευτικών και πολιτιστικών θεμάτων κα LARYSA DIR και τον σύμβουλο επί Θρησκευτικών Θεμάτων, κ. Γεώργιο Παπαχρήστο, οι...
16 Ιανουαρίου, 2019 - 21:41

Ο νέος Πρέσβης της Ουκρανίας στον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Διαδώστε:
Ο νέος Πρέσβης της Ουκρανίας στον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαιας και Λαυρεωτικής, κ.Νικολαο, επεσκέφθη εθιμοτυπικά ο νέος Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία κ. SERGLI SHUTENKO, συνοδευόμενος από την Εν Ελλάδι Πρόξενο κυρία ANNA TISHENKO, τη Γεν. Διευθύντρια του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας επί Θρησκευτικών και πολιτιστικών θεμάτων κα LARYSA DIR και τον σύμβουλο επί Θρησκευτικών Θεμάτων, κ. Γεώργιο Παπαχρήστο, οι οποίοι υπέβαλαν τα σέβη των στον Σεβασμιώτατο και ζήτησαν τις ευλογίες του για το Νέο Έτος και το ξεκίνημα της θητείας του Νέου Πρέσβη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων