03/10/2018 04/10/2018 Θεία Λειτουργία στην Ιερά Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς, στο Κολυμβάρι Χανίων,  τελέστηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου. Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν συμπροσευχόμενοι: Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ιεράρχες της Κρήτης και του Οικουμενικού Θρόνου και πλήθος πιστών. Της Πατριαρχικής χοροστασίας ακολούθησαν τα εγκαίνια του νέου...
03 Οκτωβρίου, 2018 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2018 - 10:21

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Μονή Γωνιάς

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Μονή Γωνιάς
Θεία Λειτουργία στην Ιερά Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς, στο Κολυμβάρι Χανίων,  τελέστηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου.

Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν συμπροσευχόμενοι: Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ιεράρχες της Κρήτης και του Οικουμενικού Θρόνου και πλήθος πιστών.

Της Πατριαρχικής χοροστασίας ακολούθησαν τα εγκαίνια του νέου Κειμηλιαρχείου της Μονής, σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων