27/12/2018 27/12/2018 Έντονη ανησυχία προκαλεί η επίθεση που σημειώθηκε το πρωί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στην οδό Σκουφά. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του ναού. Το θλιβερό αυτό περιστατικό προστίθεται στη μακρά λίστα επιθέσεων κατά χώρων θρησκευτικής λατρείας που έχουν καταγραφεί από το 2017. Σύμφωνα με την έκθεση που...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2018 - 12:24

Η Ορθοδοξία στο στόχαστρο

Διαδώστε:
Η Ορθοδοξία στο στόχαστρο

Έντονη ανησυχία προκαλεί η επίθεση που σημειώθηκε το πρωί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στην οδό Σκουφά. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του ναού.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό προστίθεται στη μακρά λίστα επιθέσεων κατά χώρων θρησκευτικής λατρείας που έχουν καταγραφεί από το 2017. Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιοποίησε πρόσφατα το Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το περσινό έτος κατεγράφησαν πεντακόσια πενήντα έξι περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας. Από αυτά στην Ορθόδοξη Εκκλησία αφορούν πεντακόσια είκοσι πέντε (525) περιστατικά.

Διαβάστε την έκθεση ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων