21/01/2019 21/01/2019 Το Άγιον Όρος έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μέσω των εκπροσώπων του. Ο Πανοσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Φιλόθεος Κουτλουμουσιανός συνοδευόμενος από τον π. Αρσένιο της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου και τον π. Σισώη της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος ως εκπρόσωποι του Αγίου Όρους μετέφεραν τον Χαιρετισμό της Ιεράς Κοινότητας στο χθεσινό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος. Αποσπάσματα...
21 Ιανουαρίου, 2019 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2019 - 22:29

Ο Χαιρετισμός του Αγίου Όρους στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Διαδώστε:
Ο Χαιρετισμός του Αγίου Όρους στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Το Άγιον Όρος έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μέσω των εκπροσώπων του.

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Φιλόθεος Κουτλουμουσιανός συνοδευόμενος από τον π. Αρσένιο της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου και τον π. Σισώη της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος ως εκπρόσωποι του Αγίου Όρους μετέφεραν τον Χαιρετισμό της Ιεράς Κοινότητας στο χθεσινό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος.

Αποσπάσματα από τον χαιρετισμό του Αγίου Όρους:

Ζητούμε από την Ελληνική κυβέρνηση να σεβαστεί τη βούληση του Ελληνικού λαού, να αφήσει αυτόν να ομιλήσει με Δημοψήφισμα και να μην προχωρήσει στην κύρωση μιας Συμφωνίας με την οποία παραχωρείτε το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας.

Απευθύνουμε έκκληση στους εκλεγμένους άρχοντες της πατρίδος μας να αναθεωρήσουν την στάση τους και να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην εδραίωση της αληθείας.

Μακεδονία πολυβασανισμένη κόρη της Ελλάδας – Μέγας Αλέξανδρος κανένα κράτος δεν έχει αναδείξει τόσο μεγάλο άνδρα. Ζηλεύουν και θέλουν να τα σβήσουν όλα. Φωνάζουμε όλοι ΟΧΙ. Και μη ξεχνάτε να το κρατήσετε αυτό, ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην Θεσσαλονίκη ο τάφος του Αγίου Παϊσίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων