03/11/2018 03/11/2018 Το Γ’συνέδριο Θρησκευτικού τουρισμού πραγματοποιείται από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε Ηλείας στον Πύργο. Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του συνοδικού γραφείου προσκυνηματικών περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι εντυπωσιακή διότι έχουν δηλώσει ότι θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 12:03

Πανελλήνιο Συνέδριο Θρησκευτικού τουρισμού

Διαδώστε:
Πανελλήνιο Συνέδριο Θρησκευτικού τουρισμού

Το Γ’συνέδριο Θρησκευτικού τουρισμού πραγματοποιείται από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε Ηλείας στον Πύργο.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του συνοδικού γραφείου προσκυνηματικών περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι εντυπωσιακή διότι έχουν δηλώσει ότι θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι του οικουμενικού πατριαρχείου της Εκκλησίας της Κύπρου της Εκκλησίας της Κρήτης των Ι.Μητροπόλεων Δωδεκανήσου και της Ιεράς Νήσου Πάτμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των Ελληνικών ταξιδιωτικών οργανισμών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων