08/01/2019 08/01/2019 Την περασμένη Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019, στις 6 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παράκληση στην Παναγία που γίνεται εδώ και χρόνια στο Παρεκκλήσιο της Παντάνασσας στο ΓΕΕΦ. Σε αυτήν παρέστησαν αρκετοί πιστοί οι οποίοι στο τέλος προσκύνησαν συγκινημένοι τις εικόνες των δύο αγίων μας που γιόρταζαν, του Αγίου νεομάρτυρα Εφραίμ του νεοφανούς και του Οσίου Νικηφόρου...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 8:20

Παράκληση στην Παναγία την Παντάνασσα

Διαδώστε:
Παράκληση στην Παναγία την Παντάνασσα

Την περασμένη Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019, στις 6 μ.μ., πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παράκληση στην Παναγία που γίνεται εδώ και χρόνια στο Παρεκκλήσιο της Παντάνασσας στο ΓΕΕΦ. Σε αυτήν παρέστησαν αρκετοί πιστοί οι οποίοι στο τέλος προσκύνησαν συγκινημένοι τις εικόνες των δύο αγίων μας που γιόρταζαν, του Αγίου νεομάρτυρα Εφραίμ του νεοφανούς και του Οσίου Νικηφόρου του λεπρού, αφού προηγουμένως μίλησε γι’ αυτούς με πολλή γλαφυρότητα ο θεολόγος κ. Νίκος Ροδοσθένους.


Το παρεκκλήσιο της Παντάνασσας στο ΓΕΕΦ είναι μια πραγματική όαση για τους πιστούς. Η μυσταγωγία και η κατάνυξη των ακολουθιών τούς γαληνεύει την ψυχή, ενώ η οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί με το κέρασμα κάθε φορά στο αρχονταρίκι, αλλά και η κοινή τράπεζα μετά από κάθε αγρυπνία, συντέλεσαν στη δημιουργία όμορφων ανθρώπινων σχέσεων.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ιερείς που κάθε φορά λειτουργούν, τους ψάλτες, τον ιεροκήρυκα, τον νεωκόρο, αλλά, κυρίως, τον Συνταγματάρχη Παναγιώτη Παντελίδη που είναι η ψυχή του παρεκκλησίου.
Η Παναγία Παντάνασσα η Εθνοφρουρούσα να σκέπει όλα τα στρατευμένα παιδιά μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων