23/10/2018 23/10/2018 Να απολογηθεί για την ζημιά που έχει προκαλέσει η απόφασή του να χορηγήσει αυτοκεφαλία στην Ουκρανική Εκκλησία, καλεί το Φανάρι, το Πατριαρχείο της Μόσχας, επισημαίνοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να ανοίξει ο διάλογος και να αρθεί το αδιέξοδο που έχει επέλθει. “Αυτό το μονοπάτι μπορεί να εγκαταλειφθεί πολύ γρήγορα μέσα από το διάλογο.Υπάρχει μόνο ένας παράγοντας...
23 Οκτωβρίου, 2018 - 8:16

Πατριαρχείο Μόσχας: Να ζητήσει συγγνώμη το Φανάρι

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Μόσχας: Να ζητήσει συγγνώμη το Φανάρι

Να απολογηθεί για την ζημιά που έχει προκαλέσει η απόφασή του να χορηγήσει αυτοκεφαλία στην Ουκρανική Εκκλησία, καλεί το Φανάρι, το Πατριαρχείο της Μόσχας, επισημαίνοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να ανοίξει ο διάλογος και να αρθεί το αδιέξοδο που έχει επέλθει.

“Αυτό το μονοπάτι μπορεί να εγκαταλειφθεί πολύ γρήγορα μέσα από το διάλογο.Υπάρχει μόνο ένας παράγοντας – η συνειδοτοποίηση από το Φανάρι της πλάνης των πράξεων και των αποφάσεών του και η απολογία για τις πράξεις που έχουν ήδη προκαλέσει σημαντική ζημιά στην ορθοδοξία του κόσμου και το μέλλον της ορθοδοξίας στην Ουκρανία “, δήλωσε ο Αλεξάντερ Βολκόφ, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων