12/11/2018 12/11/2018 Στην αρχαία Ακρόπολη της Σηλυβρίας ετελέσθη στις 11 Νοεμβρίου 2018, η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ.. Βαρθολομαίου. Συλλειτούργησαν ο Καλλιουπόλεως και Μαδύτου, κ. Στέφανος,  ο Σηλυβρίας, κ. Μάξιμος, ενώ και παρευρέθηκε και ο Αλεξανδρουπολεως, κ. Άνθιμος. Μετά τη Θεία λειτουργία ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση από τον Δήμο Σηλυβρίας με συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων από Δράμα,...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 12:49

Σηλυβρία: Θεία Λειτουργία (Βίντεο και Φωτοστιγμές)

Διαδώστε:
Σηλυβρία: Θεία Λειτουργία (Βίντεο και Φωτοστιγμές)

Στην αρχαία Ακρόπολη της Σηλυβρίας ετελέσθη στις 11 Νοεμβρίου 2018, η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ.. Βαρθολομαίου. Συλλειτούργησαν ο Καλλιουπόλεως και Μαδύτου, κ. Στέφανος,  ο Σηλυβρίας, κ. Μάξιμος, ενώ και παρευρέθηκε και ο Αλεξανδρουπολεως, κ. Άνθιμος. Μετά τη Θεία λειτουργία ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση από τον Δήμο Σηλυβρίας με συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων από Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Πάτρα. Ακολουθούν φωτοστιγμές από την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία όπως και βίντεο με ολόκληρη την τέλεση του Μυστηρίου:

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΕ ΜΠΕ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΦΩΤΟ: OrthodoxiaNewsAgency

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων