16/10/2018 16/10/2018 Τον δρόμο της αυτοαπομόνωσης από τον υπόλοιπο Ορθόδοξο κόσμο επιλέγει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, μετά την απόφασή της να διακόψει την κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Πιοτρ Ποροσένκο. “Είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση από των θρησκευτικών και κοσμικών αρχών της Ρωσίας, που εξαρτάται πλήρως από την ρωσική ηγεσία, επιβεβαιώνει ότι...
16 Οκτωβρίου, 2018 - 14:11

Ποροσένκο: Η Μόσχα επιλέγει την αυτοαπομόνωση

Διαδώστε:
Ποροσένκο: Η Μόσχα επιλέγει την αυτοαπομόνωση

Τον δρόμο της αυτοαπομόνωσης από τον υπόλοιπο Ορθόδοξο κόσμο επιλέγει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, μετά την απόφασή της να διακόψει την κοινωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Πιοτρ Ποροσένκο.
“Είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση από των θρησκευτικών και κοσμικών αρχών της Ρωσίας, που εξαρτάται πλήρως από την ρωσική ηγεσία, επιβεβαιώνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο”, ανέφερε ο Πόροσενκο σε συνάντηση με τους Έξαρχους του φαναρίου στο Κίεβο.
” Η ρωσική εκκλησία έχει θέσει εαυτόν στον μονοπάτι της αυτοαπομόνωσης και της σύγκρουσης με όλο τον ορθόδοξο κόσμο” τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων