01/11/2018 01/11/2018 Η πολιτικοποίηση των εθνικών και των διαθρησκευτικών σχέσεων έχει πάντα πολύ σοβαρές επιπτώσεις, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Ρώσων που ζουν στο εξωτερικό. “Δυστυχώς, γίνονται προσπάθειες να σπάσουν οι δεσμοί, να δημιουργήσουν χάσμα βασισμένο σε εθνικά θέματα. Θέλω να τονίσω ένα πράγμα: η πολιτικοποίηση τόσο ευαίσθητων θεμάτων,επιφέρει πάντα πολύ...
01 Νοεμβρίου, 2018 - 9:21

Πούτιν: Επικίνδυνη η πολιτικοποίηση της θρησκείας

Διαδώστε:
Πούτιν: Επικίνδυνη η πολιτικοποίηση της θρησκείας

Η πολιτικοποίηση των εθνικών και των διαθρησκευτικών σχέσεων έχει πάντα πολύ σοβαρές επιπτώσεις, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Ρώσων που ζουν στο εξωτερικό.

“Δυστυχώς, γίνονται προσπάθειες να σπάσουν οι δεσμοί, να δημιουργήσουν χάσμα βασισμένο σε εθνικά θέματα. Θέλω να τονίσω ένα πράγμα: η πολιτικοποίηση τόσο ευαίσθητων θεμάτων,επιφέρει πάντα πολύ σοβαρές συνέπειες, κυρίως για εκείνους που το κάνουν”, υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι κοινό καθήκον είναι να διατηρηθεί η πνευματική και ιστορική ενότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων