07/12/2018 07/12/2018 Μετά το πέρας της συναντήσεως μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και  του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ, Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής, δήλωσε στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τα εξής: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο. Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση...
07 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2018 - 13:45

Πρόεδρος ΙΣΚΕ π. Γ. Σελλής: “Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα”

Διαδώστε:
Πρόεδρος ΙΣΚΕ π. Γ. Σελλής: “Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα”

Μετά το πέρας της συναντήσεως μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και  του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ, Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής, δήλωσε στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τα εξής:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο. Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση την οποία πήρε η Ιεραρχία. Περιμένουμε την Επιτροπή, η οποία θα συσταθεί και στην οποία όπως υποσχέθηκε ο Μακαριώτατος και αν βέβαια θελήσει και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος θα υπάρχει και ένα μέλος του ΙΣΚΕ και θα περιμένουμε τις αποφάσεις της Επιτροπής, ώστε να αποφασίσει τελικά η Ιεραρχία για το τι πρόκειται να γίνει. Ευχαριστούμε τον Μακαριώτατο που μάς δέχθηκε, δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα. Λάθος εντύπωση έχει σχηματιστεί, αν έχει σχηματιστεί τέτοια εντύπωση».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων