18/01/2019 18/01/2019 Οι τελευταίες εξελίξεις, μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή στην κυβέρνηση και η ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στην ΠΓΔΜ, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, μετά το πέρας της συνεδρίασης. Μεταξύ άλλων η Πολιτική Γραμματεία έκανε αναφορά και στο ζήτημα του...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2019 - 18:41

Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ: “Η συμφωνία με την Εκκλησία θα ολοκληρωθεί”

Διαδώστε:
Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ: “Η συμφωνία με την Εκκλησία θα ολοκληρωθεί”

Οι τελευταίες εξελίξεις, μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή στην κυβέρνηση και η ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στην ΠΓΔΜ, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, μετά το πέρας της συνεδρίασης. Μεταξύ άλλων η Πολιτική Γραμματεία έκανε αναφορά και στο ζήτημα του θέματος σχέσεων Εκκλησίας – Κράτους αναφέροντας ότι: “θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Εκκλησία, με την οποία θα τεθούν σε νέες, ειλικρινείς βάσεις οι σχέσεις της με την Πολιτεία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων