25/01/2019 25/01/2019 Σήμερα το μεσημέρι στις 14:30 θα διεξαχθεί τελικά η ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, όπως αποφασίστηκε στην Διάσκεψη των Προέδρων. Αιτία της μετάθεσης της ψηφοφορίας, η οποία αναμενόταν να γίνει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, είναι το πλήθος των βουλευτών που έχουν ζητήσει να λάβουν τον λόγο και να τοποθετηθούν επί...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2019 - 11:26

Σήμερα θα διεξαχθεί η ψηφοφορία της Συμφωνίας των Πρεσπών

Διαδώστε:
Σήμερα θα διεξαχθεί η ψηφοφορία της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σήμερα το μεσημέρι στις 14:30 θα διεξαχθεί τελικά η ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, όπως αποφασίστηκε στην Διάσκεψη των Προέδρων. Αιτία της μετάθεσης της ψηφοφορίας, η οποία αναμενόταν να γίνει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, είναι το πλήθος των βουλευτών που έχουν ζητήσει να λάβουν τον λόγο και να τοποθετηθούν επί της διαδικασίας. Σημειώνεται ότι στον κατάλογο των ομιλητών έχουν εγγραφεί 206 βουλευτές. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην πρωτεύουσα δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία του κόσμου στην πλατεία Συντάγματος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων