29/12/2018 29/12/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μανασιώτης και ο Δημήτρης Αλφιέρης  στις 29 Δεκεμβρίου 2018 συναντήθηκαν στην εκπομπή “Καλή παρέα” του Alpha 989 Radio. Στην εκπομπή «καλή παρέα» με τον Δημήτρη Αλφιέρη και την Ντίνα Μόσχου, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου και εξέπεμψε απευθείας μέσα από την...
29 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2018 - 22:14

Στην εκπομπή “Καλή Παρέα” ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Διαδώστε:
Στην εκπομπή “Καλή Παρέα” ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μανασιώτης και ο Δημήτρης Αλφιέρης  στις 29 Δεκεμβρίου 2018 συναντήθηκαν στην εκπομπή “Καλή παρέα” του Alpha 989 Radio.

Στην εκπομπή «καλή παρέα» με τον Δημήτρη Αλφιέρη και την Ντίνα Μόσχου, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου και εξέπεμψε απευθείας μέσα από την συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού alpha 989.

Ο Σεβασμίωτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ έστειλε το δικό του εόρτιο μήνυμα και απάντησε σε  σχετικές ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων και αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται της επικαιρότητας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων