03/01/2019 03/01/2019 Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Σύρου ενόψει της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις των Θεοφανείων στο νησί την προσεχή Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Εκτός από τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν εκείνη...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 14:07
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2019 - 18:40

Στη Σύρο για τα Θεοφάνια, Αρχ. Ιερώνυμος και Πρ. Παυλόπουλος

Διαδώστε:
Στη Σύρο για τα Θεοφάνια, Αρχ. Ιερώνυμος και Πρ. Παυλόπουλος

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Σύρου ενόψει της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις των Θεοφανείων στο νησί την προσεχή Κυριακή 6 Ιανουαρίου.

Εκτός από τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν εκείνη την ημέρα στο κέντρο της Ερμούπολης, θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο κ. Ιερώνυμος θα καταφτάσουν στην Σύρο πρωί της Κυριακής με ελικόπτερο. Η παραμονή τους στο νησί θα διαρκέσει για μερικές ώρες.

Θα μεταβούν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσει η θεία λειτουργία. Στις 11 π.μ. είναι προγραμματισμένη η έναρξη τ ης λιτάνευσης στο κέντρο της Ερμούπολης και περίπου στις 12 θα ακολουθήσει ο αγιασμός των υδάτων μπροστά από την Πλατεία Κανάρη στο λιμάνι της πόλης.

Αμέσως μετά το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων, θα ακολουθήσει γεύμα προς τους εκλεκτούς καλεσμένους στο ξενοδοχείο «Ερμής». Η αναχώρηση του προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου, αναμένεται νωρίς το απόγευμα της Κυριακής όπου θα επιστρέψουν στην Αττική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων