18/01/2019 18/01/2019 Στις 3 Φεβρουαρίου θα γίνει τελικά η ενθρόνιση του Προκαθήμενου της νέας Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιου. Αυτό δήλωσε ο  ίδιος  κατά σε εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 3 Φεβρουαρίου είναι η ημέρα των γενεθλίων του νέου Προκαθημένου, ο οποίος θα συμπληρώσει τα 40...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 11:09

Στις 3 Φεβρουαρίου η Ενθρόνιση του Μητρ. Επιφάνιου

Διαδώστε:
Στις 3 Φεβρουαρίου η Ενθρόνιση του Μητρ. Επιφάνιου

Στις 3 Φεβρουαρίου θα γίνει τελικά η ενθρόνιση του Προκαθήμενου της νέας Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιου.

Αυτό δήλωσε ο  ίδιος  κατά σε εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 3 Φεβρουαρίου είναι η ημέρα των γενεθλίων του νέου Προκαθημένου, ο οποίος θα συμπληρώσει τα 40 του χρόνια. Επίσης, υπογράμμισε ότι τις ημέρες που θα ακολουθήσουν της ενθρονίσεώς του θα συγκληθεί για πρώτη φορά, μετά τη χορήγηση του Τόμου της Αυτοκεφαλίας, η Αγία και Ιερά Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων