04/12/2018 04/12/2018 Ομάδα Ρώσων προσκυνητών, με επικεφαλής Ηγούμενο από τη Μητρόπολη Μινσκ της Λευκορωσίας, βρέθηκαν κοντά σε συνανθρώπους μας στο Ναϊρόμπι στην Κένυα γνωρίζοντας από κοντά τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως Ναϊρόμπης και την ιεραποστολική της δράση. Η ομάδα επισκέφθηκε τους χώρους της πατριαρχικής σχολής αλλά και ιδρύματα για να εμψυχώσει και το ιεραποστολικό έργο αλλα και για...
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2018 - 11:40

Στο Ναϊρόμπι από τη Λευκορωσία, ορθόδοξη ιεραποστολή

Διαδώστε:
Στο Ναϊρόμπι από τη Λευκορωσία, ορθόδοξη ιεραποστολή

Ομάδα Ρώσων προσκυνητών, με επικεφαλής Ηγούμενο από τη Μητρόπολη Μινσκ της Λευκορωσίας, βρέθηκαν κοντά σε συνανθρώπους μας στο Ναϊρόμπι στην Κένυα γνωρίζοντας από κοντά τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως Ναϊρόμπης και την ιεραποστολική της δράση.

Η ομάδα επισκέφθηκε τους χώρους της πατριαρχικής σχολής αλλά και ιδρύματα για να εμψυχώσει και το ιεραποστολικό έργο αλλα και για να συνδράμει σε αυτό με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Η αλήθεια είναι ότι το ιεραποστολικό έργο στην Αφρική είναι πολύ αποδοτικό και όλες οι αποστολές που βρίσκονται εκεί και αφυπνίζονται και ενεργοποιούνται ώστε να συνδράμουν στο έργο της εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων