27/11/2018 27/11/2018 Έφτασε στις 9 το πρωί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου, προκειμένου να ενημερώσει την Αγία και Ιερά Σύνοδο σχετικά με τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση σχετικά με τις σχέσεις Εκκλησίας -Κράτους. Ο υπουργός, ο οποίος έφτασε αργά χθες βράδυ στην Κωνσταντινούπολη όπου και διανυκτέρευσε, ήταν ο...
27 Νοεμβρίου, 2018 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2018 - 10:55

Στο Φανάρι έφτασε ο Κ. Γαβρόγλου

Διαδώστε:
Στο Φανάρι έφτασε ο Κ. Γαβρόγλου

Έφτασε στις 9 το πρωί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου, προκειμένου να ενημερώσει την Αγία και Ιερά Σύνοδο σχετικά με τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση σχετικά με τις σχέσεις Εκκλησίας -Κράτους.

Ο υπουργός, ο οποίος έφτασε αργά χθες βράδυ στην Κωνσταντινούπολη όπου και διανυκτέρευσε, ήταν ο πρώτος που πέρασε κατώφλι του Πατριαρχείου σήμερα το πρωί . Μάλιστα Ρώσοι και Τούρκοι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν από πολύ νωρίς έξω από το Πατριαρχείο δεν πρόλαβαν καν να τον πλησιάσουν λόγω της ταχύτητας που είχε ο ίδιος προκειμένου να αποφύγει πρόωρες ερωτήσεις και δηλώσεις.

Ο υπουργός έμεινε για λίγη ώρα στον προθάλαμο του γραφείο του Οικουμενικού Πατριάρχη , όπου συνομίλησε με τον διευθυντή του γραφείο τύπου του Πατριαρχείου κ. Νίκο Παπαχρήστου και με άλλους ιερείς του οικουμενικού θρόνου

Η μπλε ατζέντα που κρατούσε στα χέρια του ο κύριος υπουργός φαίνεται ότι έχει όλα τα θέματα προς συζήτηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η σύνοδος έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά θα διακοπεί για τη συνάντηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων