26/11/2018 26/11/2018 Στο Φανάρι αναμένεται ο σύμβουλος του Ουκρανού Προέδρου Πιοτρ Ποροσένκο, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου  Στρατηγικών Σπουδών, Ροστισλάβ Παβλένκο. Ο κ. Παβλένκο θα παραστεί στην Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείο, όπου αναμένεται να εκδοθεί ο Τόμος για την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. “Θα παρακολουθήσουμε από κοντά το γεγονός. Ο Ροστισλάβ Παβλένκο θα επισκεφθεί...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2018 - 10:28

Στο Φανάρι εκπρόσωπος της ουκρανικής κυβέρνησης

Διαδώστε:
Στο Φανάρι εκπρόσωπος της ουκρανικής κυβέρνησης

Στο Φανάρι αναμένεται ο σύμβουλος του Ουκρανού Προέδρου Πιοτρ Ποροσένκο, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου  Στρατηγικών Σπουδών, Ροστισλάβ Παβλένκο.

Ο κ. Παβλένκο θα παραστεί στην Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείο, όπου αναμένεται να εκδοθεί ο Τόμος για την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

“Θα παρακολουθήσουμε από κοντά το γεγονός. Ο Ροστισλάβ Παβλένκο θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη από τις 27-29 Νοεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχει στην ιστορική συνάντηση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου, όπου θα εκδοθεί ο Τόμος. Θα πραγματοποιήσουμε το συμβούλιο ενοποίησης τον Δεκέμβριο” δήλωσε ο κ. Ποροσένκο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων