24/11/2018 24/11/2018   Το βράδυ της 22ας Νοεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα το Ουκρανικό Εκκλησιαστικό Ζήτημα, την οποία συνδιοργάνωσαν άρτια ο Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθοδόξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» και το orthodoxia.info. Oμίλησαν ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως Μακάριος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και...
24 Νοεμβρίου, 2018 - 8:25

Συζήτηση για το εκκλησιαστικό ζήτημα της Ουκρανίας

Διαδώστε:
Συζήτηση για το εκκλησιαστικό ζήτημα της Ουκρανίας

 

Το βράδυ της 22ας Νοεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα το Ουκρανικό Εκκλησιαστικό Ζήτημα, την οποία συνδιοργάνωσαν άρτια ο Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθοδόξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» και το orthodoxia.info.

Oμίλησαν ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως Μακάριος, ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ Ηλίας Ευαγγέλου. Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Ανδρέας Λουδάρος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Συζητάμε για το ουκρανικό εκκλησιαστικό ζήτημα

Η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε ο Οργανισμός Ανάδειξης Ελληνικού & Ορθοδόξου Πολιτσιμού "ΑΕΝΑΟΣ" για το ουκρανικό εκκλησιαστικό ζήτημα στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού Μουσείου Αθηνών με ομιλητές τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Χριστουπόλεως Μακάριο, τον π. αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον καθηγητή της θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. κ. Ηλία Ευαγγέλου

Geplaatst door Εκκλησιαστική Τηλεόραση op Vrijdag 23 november 2018

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων